OM RESTRUP FÆLLED

På Restrup Fælled kombineres bekvemlighederne ved at bo i byen med det fantastiske ved at bo på landet. Konceptet er tænkt som en mulighed for, at flere vælger livet på landet og at udviklingen af landdistrikterne løftes.

 

Konceptet skal sikre, at den enkelte beboer kan til- og fravælge ”landets” muligheder afhængig af, hvilket livsstadie man er i, og hvilke interesser man har. Der er derfor mulighed for at leje sig ind på Restrup Fælleds mange tilbud, som stald, hønsehus, haver, værksteder, marker.

 

Udviklingen af Restrup Fælled vil forhåbentlig også bygge videre på det aktive fællesskab, der lever i St. Restrup og derved være medvirkende til at gøre St. Restrup til en endnu mere attraktiv landsby at bo i.

Restrup Fælled vil byde på ca. 32 nye boliger.

BOLIGTYPER

De eksakte boligtyper på Restrup Fælled ligger ikke helt fast endnu, men der vil være forskellige boligtyper af forskellige størrelser. Hovedtanken er en moderne, overskuelig bolig på landet og med de mange muligheder, som fællesskabet kan tilbyde. Der vil være dels almene, dels ejer- og dels anpartsboliger. Lejeboliger vil blive administreret af Boligselskabet Himmerland.

 

Restrup Fælled er ikke et kollektiv eller bofællesskab og man forpligtiges man ikke på fælles drift. Man bosætter sig blot i et område med et væld af muligheder og mulighed for fællesskab.

KONTAKT

Er du interesseret i Restrup Fælled og ønsker at komme på en uforpligtende liste over mulige interesserede, kontakt da Gunnar Jensen:

30 51 15 83 gunnar_jensen@mail.dk