FORSAMLINGSHUSET ST. RESTRUP

Forsamlingshuset bliver i daglig tale kaldt Friskolen. Bygningen rummede i sin tid en friskole for områdets børn i en periode på omkring 40 år, inden skolen lukkede  i 1970’erne.

I dag er Forsamlingshuset ejet af indbyggerne i St.Restrup og med det formål at være et  samlingssted for landsbyens aktiviteter. Dette lykkedes bl.a. ved, at en stor del af beboerne i området indskød en ”aktiepost” i huset. Siden da har en stor medlemskreds været med til at holde sammen på Friskolen, og den har i årenes løb dannet ramme om mange begivenheder som kurser, revy, foredrag, fællesspisning, livestreaming og fester.

Lidt om huset

I 2010 udpegede SBU (Sundhed og Bæredygtig Udvikling) i Aalborg Kommune tre forsamlingshuse til at indgå i SBU’s udviklingsprojekt ”Fremtidens Forsamlingshus”. Opgaven var at tilpasse et traditionelt forsamlingshus til et hus, der tilgodeser nutidens behov. Huset i St. Restrup var ét af de tre – og efter en gennemgribende renovering fremstår forsamlingshuset i dag som et lækkert, hyggeligt og moderne hus, der er ideelt til både små og større møder, med adgang via kørestolsrampe. Der er mulighed for forskellige arbejdsformer og gruppeopdelinger og huset ligger i naturskønne omgivelser med rekreative naturstier.

Udlejning til møder

Skal din arbejdsplads, dit kontor, din afdeling eller din institution holde et møde, en temadag, kursus og lignende, hvor I kunne tænke jer at være et andet sted end i de sædvanlige mødelokaler? Så er der mulighed for at benytte Forsamlingshuset i St. Restrup – kun 15 minutters kørsel fra Aalborg centrum.

Udlejning til fester og møder

Vi kan tilbyde gode, nyrenoverede mødelokaler med hurtig fibernetforbindelse i alle rum. Vi kan tilbyde forplejning og ellers er der mulighed for selv at lave mad. Der er gode gå-muligheder i området.

Plads til gymnastik-, yoga og dansehold.

Lokaler bliver brugt til forskellige holdaktiviteter. Foreninger, aftenskoler, dansehold, firmaer m.m., der ønsker at leje lokaler for en periode eller til et tilbagevendende arrangement er velkomne til at henvende sig for at få en speciel aftale. Friskolen kan tilbyde at sørge for forplejning ved afholdelse af kurser etc.

Ramme for Landsbyforeningens forskellige aktiviteter

I dag er Forsamlingshuset ejet af indbyggerne i St.Restrup og med det formål at være et samlingssted for landsbyens aktiviteter. Dette lykkedes bl.a. ved, at en stor del af beboerne i området indskød en ”aktiepost” i huset. Siden da har en stor medlemskreds været med til at holde sammen på Friskolen, og den har i årenes løb dannet ramme om mange begivenheder som kurser, revy, foredrag, fællesspisning, livestreaming og fester.

Booking Priser/Forespørgsel

Leje af salen med køkken - 1 døgn

2.750 kr

Leje af salen med køkken - 2 døgn

4.400 kr

Leje af salen uden køkken - 1 døgn

2.200 kr

Leje af møderum/kælder for medlemmer

1.500 kr

Leje af møderum/kælder for foreninger

750 kr

Rengøring ( obligatorisk )

600 kr

Er du interesseret i at leje Forsamlingshuset, kan du også ringe til Lotte Birk61781672 helst efter kl. 17.00. Når der er lavet en lejekontrakt og når pengene er indbetalt, bliver der lavet en reservation af Forsamlingshuset. Depositum på 1.500 kr. er obligatorisk. 

Husregler for leje af Forsamlingshuset (OBS. regler bliver opdateret mht. Corona)

 1. Der er service til 70 personer og der må max være 70 personer i lukket et selskab i huset.
 2. Lejer medbringer selv håndklæder, håndsæbe, viskestykker, karklude og opvaskemiddel til håndvask.
 3. Forsamlingshuset skal afleveres ryddeligt og rengjort.
  • Service og bestik skal vaskes af og placeres på de respektive pladser.
  • Kaffe- og tekander skal skylles og tørres af.
  • Borde tørres af og sættes på højkant i rummet ved siden af salen.
  • Stolene tørres af ved behov, stables med 11 stk. i hver stabel og sættes i rummet ved siden af bordene.
  • Fjernbetjening til varme i salen sættes på 15 grader. Der må ikke stilles på varme i kælderen.
  • Køkkenborde, kogeplader, ovne og køleskabe skal rengøres.
  • Gulvene i kælderen og i salen skal fejes.
 4. Det er ikke tilladt at stå på stole eller borde.
 5. Alle medbragte ting skal fjernes fra lokalerne.
 6. Lejeren har ansvar for, at pladsen omkring forsamlingshuset ikke lider overlast.
 7. Manglende eller beskadiget service, inventar eller ødelæggelser på forsamlingshuset erstattes af lejer ifølge erstatningsprisliste. Ødelæggelse på huset efter regning.
 8. Affald fjernes af lejer. (Sker dette ikke fratrækkes kr. 300,- af depositum).
 9. Alle tomme flasker skal fjernes.
 10. Der betales depositum, betaling for slutrengøring samt fuldt lejebeløb ved aftalens indgåelse. Efter endt lejemål afleveres nøglebrik. Derefter bliver huset gået igennem for evtuelle mangler, depositum opgøres og restbeløbet betales tilbage indenfor 14 dage.

Vedtaget af bestyrelsen 15. februar 2018

Erstatningspriser

Glas/porcelæn

50

pr. stk.

Øvrig service

Genanskaffelsespris

Stole

750

pr. stk.

Borde

4.000

pr. stk.

Andet inventar

Erstattes med prisen for nyanskaffelse