Indeks | Sitemap | Print
Nyheder
 

Du er her: Forsiden St. Restrup Nyheder

Opfordring...

 

Vi skal feste sammen
Vi håbe,r I har lyst til at feste sammen med alle andre de andre restruppere – tjek indbydelsen og skynd jer at få lavet en tilmelding – fristen er udsat til 7. maj. På festligt gensyn

 

Mvh. Lotte Birk.

 

 

St.Restrup Fest

Kære alle på Nibevej, Restrup Kærvej, Bjerglundvej, Tostrupvej, Ved Lågen, Restrup Skovvej, Duedalvej og Sønderbyvej.

Vi synes, det kunne være rigtig hyggeligt med an aften, hvor vi får mulighed for at snakke, hygge os og måske tage en svingom med vores naboer og alle de andre i St.Restrup.

Derfor vil vi gerne invitere jer til en hyggelig aften

lørdag 2. juni 2018 kl. 18.00
i St.Restrup Forsamlingshus

Men – en fest kommer ikke helt af sig selv, og derfor vil vi bede om lidt hjælp. Vi sørger for pyntede lokale, en dejlig velkomstdrink, en super forret, noget lækkert kød til hovedretten og noget super dejligt guf til kaffen. Og vi sørger selvfølgelig for skummende fadøl, vin og vand til rimelige priser.

Du skal til gengæld medbringe dit gode humør og en lille tilbehør til hovedrettet (svarende til det, du selv kan spise). Tilbehøret kan fx være en salat, et hjemmebagt brød, nogle lækre kartofler etc. Har du lyst, er det selvfølgelig fint, hvis I snakker sammen og koordinerer lidt på din vej – men det er bestemt ikke et krav.

Alt det medbragte tilbehør vil blive placeret på en stor fælles buffet, som kommer til at afspejle alle vores livretter.

Vi håber, du har lyst til at tage din nabo under armen og troppe op i Forsamlingshuset til en hyggelig St.Restrup aften.

Prisen er 100 kr. pr. person – og for børn under 10 år er maden gratis.

Tilmelding og betaling – senest 7. maj!!!
Tilmelding og betaling kan ske på Mobilpay til nr. 49389 – i beskedfeltet skriver du: Fest, adresse og antal personer. (fx Fest RS10 2 personer).

Har du ikke Mobilpay, kan du tilmelde dig på glas@lottebirk.dk og aflevere pengene hos Lotte Birk, Restrup Skovvej 10.

Vi kan være ca. 70 personer i Forsamlingshuset – og det er først til-mølle-princippet - så skynd dig at få smidt en tilmelding
J.

 

Mange festligehilsner fra

Birthe, Rasmus, Peter, Lotte, Gitte og Torben (Restrup Skovvej 8, 10 og 14)

 

St.Restrup Festen bliver lavet i et samarbejde med Landsbyforeningen og Samrådet og vi glæder os til at feste med hele St.Restrup J

 

 

 

 

 
 
Krogh Nielsen ApS   Kvist & Kristensen   ledig_annonceplads.gif   Ledig annonceplads   WebHouse ApS